Verkeersbesluit, Prins Clauslaan in Vorden, Herroepingverkeersbesluit inhoudende het reserveren van parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen.

Logo Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

Overwegende dat :

Met het verkeersbesluit ‘Reserveren parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen Prins Clauslaan Vorden”, bekendgemaakt in de Staatscourant op 17 januari 2019 met nummer 2797, is besloten:

-door middel van het plaatsen van verkeersbord E4 van bijlage 1 van het RVV 1990 met de tekst 'opladen elektrische voertuigen' en een onderbord met twee pijlen twee parkeerplaatsen te reserveren langs de Prins Clauslaan, direct naast het perceel Christinalaan nummer 2, ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen.

Naar aanleiding van dit verkeersbesluit is bezwaar ontvangen. In heroverweging is gebleken dat het verkeersbesluit ten onrechte is genomen. Op basis van het voorgaande is besloten om het bezwaar tegen het verkeersbesluit gegrond te verklaren en het verkeersbesluit van 8 januari 2019 te herroepen.

Dit betekent dat het verkeersbord E4 van bijlage 1 van het RVV 1990 met de tekst ‘opladen elektrische voertuigen’ en een onderbouw met twee pijlen niet worden geplaatst naast het perceel Christinalaan 2 in Vorden en de bestaande openbare parkeerplaatsen naast het perceel Christinalaan 2 in Vorden gehandhaafd blijven.

Besluiten:

- tot het herroepen van het verkeersbesluit van 8 januari 2019, gepubliceerd op 17 januari 2019. 

Hengelo, 23 april 2019

 

Namens burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

 

Juridisch medewerker cluster Juridische Zaken,

 

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit en u belanghebbende bent, dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland (Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem). Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening

  • 3.

    een aanduiding/omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en

  • 4.

    de gronden van het beroep. 

    Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl.

     

    Ook kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland een voorlopige voorziening en/of schorsing van het besluit vragen. Zo kunt u in een dringend geval, in afwachting van de beslissing op uw beroep, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl.

     

  

Naar boven