Ontwerpwijzigingsplan 5 woningen Delfstrahuizen

Logo De Fryske Marren

Met ingang van vrijdag 18 januari 2019 ligt gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan 5 woningen Delfstrahuizen met de bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied 

Het plangebied betreft het bestemmingsplan Uitbreiding Delfstrahuizen – West ten westen van de Marwei en ten noorden van de Pier Christiaansleat en ingeklemd tussen Delfstrahuizen en de Tsjûkemar.

Doel 

Het wijzigingsplan beoogt een bestemmingswijziging waarbij er vijf extra woningen mogelijk worden gemaakt binnen het bestemmingsplan Uitbreiding Delfstrahuizen – West.

Waar ter inzage 

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

  • de centrale balie van het gemeentehuis te Joure (Herema State 1)

  • het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1)

  • het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88)

Informatie over dit ontwerpwijzigingsplan is ook te vinden op de gemeentelijke website www.defryskemarren.nl. Op deze site staat een link naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, waar u het ontwerpwijzigingsplan kunt bekijken. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1940.WPDEH185WONINGEN-CO02.

Reageren 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling. Het is niet mogelijk een zienswijze per e-mail in te dienen.

Schriftelijk: Schrijf een brief aan het college van burgemeester en wethouders van De Fryske Marren, postbus 101, 8500 AC Joure. Vermeld in uw brief:

  • ontwerpwijzigingsplan 5 woningen Delfstrahuizen

  • waarom u een zienswijze indient

  • de datum

  • uw naam en adres

  • uw handtekening

Mondeling: U kunt daarvoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling veiligheid, vergunningen en handhaving (VVH) via telefoonnummer 14 05 14. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van terinzagelegging te bellen voor een afspraak, zodat u het risico op termijnoverschrijding voorkomt. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Vragen? 

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling VVH via telefoonnummer 14 05 14.

Joure, 16 januari 2019 

Burgemeester en wethouders van De Fryske Marren

Naar boven