Ontgrondingenwet aanvraag verdieping vaarwater Pierland in Veluwemeer, Rijkswaterstaat

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Eeltink-Nijkerk BV te Nijkerk om een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft het verdiepen van de toegangsgeul en vaarwater voor het eiland Pierland in het Veluwemeer middels het winnen van zand.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 9 mei 2019 tot en met 19 juni 2019 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden Nederland, Zuiderwagenplein 2, 8224 AD Lelystad;

  • Gemeente Dronten, De Rede 1, 8251 ER Dronten.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het kenmerk

RWSZ2019-00001805. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met Hoofd werkenpakket van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 088-7973700.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met M. Boujemaoui van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 06-11526292.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, wnd. hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland O. Haakma

Naar boven