Ontwerpbestemmingsplan Groesbeekseweg 3, Mook

Logo Mook en Middelaar

 

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Groesbeekseweg 3 en de hierbij behorende stukken per 8 mei 2019 voor eenieder gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage liggen. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.Groesbeekseweg3-ON01.

 

Het plangebied betreft het gemeenschapshuis Mook en de directe omgeving aan de Groesbeekseweg 3. In het ontwerpbestemmingsplan heeft het gemeenschapshuis de bestemming ‘gemengd’. Binnen deze bestemming zijn de volgende functies toegestaan: cultuur en ontspanning, horeca en maatschappelijke voorzieningen. Daarnaast is aan de voorzijde en achterzijde van het bouwblok een aanduiding opgenomen. Binnen deze aanduiding zijn kantoren, kleinschalige detailhandel en dienstverlenende activiteiten toegestaan.

 

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld op het ontwerpbestemmingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 9111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl

Naar boven