Ontwerpbestemmingsplan Laning 5 in Puttershoek ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Laning 5 in Puttershoek’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het plan is om op de locatie Laning 5 in Puttershoek een woonzorgcomplex met maximaal 32 woonunits te bouwen. Dit past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Daarom moet een nieuw bestemmingsplan worden gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen kunt met ingang van 6 mei tot en met 17 juni 2019 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPlaning5-ON01).

Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14086.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Laning 5 Puttershoek’

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Karin van Gammeren. Zij is bereikbaar via 088-647 1020 of per e-mail: karin.vangammeren@gemeentehw.nl.

 

Naar boven