Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan Biddinghuizen – Kubbeweg 17

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt bekend dat het op 25 april 2019 vastgestelde bestemmingsplan BIDDINGHUIZEN - Kubbeweg 17 (D4014)’ op grond van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

 

Dit bestemmingsplan voorziet in een grenscorrectie aan de achterzijde van het bedrijfsperceel aan de Kubbeweg 17 te Biddinghuizen om een nieuw bedrijfsgebouw mogelijk te maken, alsmede extra parkeer- en opslagplaatsen te realiseren.

 

U kunt het bestemmingsplan inzien van 9 mei tot en met 19 juni 2019 bij/op:

• de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak.

• online op www.dronten.nl.

• online op ruimtelijkeplannen.nl:

o http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D4014-VA01

 

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

 

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

 

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 8 mei 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, I.A. Bakker

Naar boven