Ontwerpbestemmingsplan, realisatie van zes woningen (appartementen), In de Mehre 85-87, Susteren

Logo Echt-Susteren

Voor de realisatie van zes woningen (appartementen) met bijbehorende parkeervoorzieningen aan In de Mehre 85-87 te Susteren is het bestemmingsplan ‘In de Mehre 85-87’ in voorbereiding. Op de betreffende locatie was een handel in biljartartikelen met een bedrijfswoning aanwezig.

De initiatiefnemer is voornemens er zes seniorenappartementen in de koopsector te realiseren.

 

Terinzagelegging/indienen zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘In de Mehre 85-87’ ligt ex artikel 3.8 e.v. Wet ruimtelijke ordening vanaf 3 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Voorts kan het bestemmingsplan worden ingezien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij de gemeenteraad van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan In de Mehre 85-87’’. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met Team Ruimtelijk domein, cluster Ruimtelijke ordening (0475-478 478).

 

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal de gemeenteraad een besluit nemen over de vaststelling van dit bestemmingsplan inclusief de eventueel ingediende zienswijzen.

 

Echt-Susteren, 2 mei 2019

 

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

 

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

 

Naar boven