Voorbereidingsbesluit omzetten woning naar onzelfstandige bewoning

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 april 2019 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het gehele grondgebied van de gemeente Goes.

Het voorbereidingsbesluit heeft tot doel tegen te gaan dat woningen worden omgezet in onzelfstandige bewoning. Van onzelfstandige bewoning is sprake wanneer personen geen gezamenlijk zelfstandig huishouden voeren en de bewoning dus niet als één afzonderlijk huishouden kan worden aangemerkt. Van het verbod om een woning om te zetten in onzelfstandige bewoning kan bij omgevingsvergunning worden afgeweken.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 2 mei 2019. Vanaf deze datum is het besluit gedurende zes weken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.VBGA02-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het Stadskantoor. Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven