Gemeente Tynaarlo – Beleidsvisie Omgevingsveiligheid ter inzage

Logo Tynaarlo

De gemeenteraad heeft op 26 februari 2019 de Beleidsvisie Omgevingsveiligheid Gemeente Tynaarlo vastgesteld. Om zowel ruimte te bieden aan ruimtelijke ontwikkelingen in de gemeente als ervoor te zorgen dat er geen onnodige of onacceptabele veiligheidsrisico’s ontstaan, is het wenselijk om sturing te geven aan de situering van bedrijven met een risicocontour en aan ruimtelijke ontwikkelingen binnen bestaande risicocontouren of aandachtsgebieden. In de beleidsvisie zijn de gemeentelijke ambities hiervoor opgenomen. De beleidsvisie heeft de status van een structuurvisie. Met de vaststelling door de gemeenteraad is de beleidsvisie onherroepelijk geworden. Er bestaan dus geen mogelijkheden voor bezwaar en beroep.

Inzien van de stukken.

De onherroepelijke beleidsvisie ligt vanaf vrijdag 10 mei 2019 permanent tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

Ook kunt u de beleidsvisie bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen kunt u gebruik maken van de code (planID) NL.IMRO.1730.SVOmgevingsveiligh-0401.

Informatie?

Meer informatie? Neem contact op via info@tynaarlo.nl of via het telefoonnummer 0592 266662.

 

Naar boven