Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Buitengebied Bemmel 1978 - 11 (Zonnepark de Grift)’, Nijmegen

Logo Nijmegen

Burgemeester en Wethouders van Nijmegen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen aan Stichting Wiek-II, gevestigd te Nijmegen (correspondentieadres: Fransestraat 2, 6524 JA) voor realisatie van Zonnepark De Grift (kadastraal bekend gemeente Nijmegen, sectie E, perceelnummer 10).

De aanvraag is ingeboekt onder nummer Z18.104131.

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):

A. het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

B. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo);

C. het maken, hebben of veranderen van een uitweg of het veranderen van het gebruik daarvan (artikel 2.2, lid 1, sub e Wabo).

Inzage

Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 17 januari 2019 tot en met woensdag 27 februari 2019) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.

Tevens is de ontwerpvergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie ervan in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Zienswijze

Iedereen kan tijdens voornoemde periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen (schriftelijk, mondeling of digitaal).

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, onder vermelding van zaaknummer Z18.104131.

Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00. Aan de hand van het zaaknummer wordt u doorverbonden met de behandelend medewerker.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl (zoek op ‘bestemmingsplan’). Inloggen met DigiD - of voor bedrijven met Eherkenning - is hierbij verplicht.

Naar boven