Voorontwerpbestemmingsplan De Maatjeshof, Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Maatjeshof’ voor een ieder ter inzage ligt.

 

Doel van dit plan

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie van de voormalige basisschool De Maatjes aan de Walstrolaan. Het is de bedoeling om hier veertien levensloopbestendige woningen te realiseren. Voor dit doel wordt het terrein heringericht. Dit betekent concreet dat school en schoolplein zullen verdwijnen, evenals een deel van het aanwezige bosje.

 

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 1 mei 2019 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag). Het plan is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Hoe kunt u reageren?

U kunt tot en met 11 juni 2019 uw reactie op dit plan kenbaar maken. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. De voorkeur gaat uit naar het indienen van een schriftelijke inspraakreactie.

 

Naar boven