Verzoek herbegrenzing aanduiding “beperkingen veehouderij” Verordening Ruimte Nieuwedijk 37 te Budel

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat ten behoeve van het realiseren van een nieuwe bedrijfsopzet van de pluimveehouderij aan de Nieuwedijk 37 te Budel, op basis van artikel 25.2 lid 1 juncto 38.5 lid 2 van de Verordening Ruimte 2014, een verzoek wordt ingediend bij het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant tot het wijzigen van de begrenzing van de aanduiding “beperkingen veehouderij” voor zover deze over het bedoelde perceel is gelegen.

Het voornemen tot indienen van een verzoek tot herbegrenzing loopt vooruit op een (binnenplanse) omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen waardoor publicatie volgens de technische digitaliseringsvereisten noodzakelijk is.

 

Ter inzage

Het voornemen tot indienen van een verzoek tot herbegrenzing ligt met ingang van 1 mei 2019 tot en met 29 mei 2019 gedurende 4 weken ter inzage in het gemeentehuis. Het voornemen is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1706.ROBG3059-ONT1.

 

Inspraakreacties

Tegen het voornemen tot indienen van een verzoek tot herbegrenzing kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk (postbus 2090, 6020 AB Budel) als mondeling (bij de publieksbalie van het gemeentehuis) zijn/haar inspraakreactie naar voren brengen. Inspraakreacties tegen het voornemen tot het indienen van een verzoek tot herbegrenzing richt u aan het college van burgemeester en wethouders. Voor vragen kan eenieder zich wenden tot de medewerkers van de publieksbalie.

 

Naar boven