Ontwerp-beschikking omgevingsvergunning Benedeneind NZ 478 te Benschop

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat de omgevingsvergunning voor het perceel Benedeneind NZ 478 te Benschop in ontwerp ter inzage ligt. De voorliggende ontwerp-omgevingsvergunning voorziet in het transformeren van de bestaande hotelfunctie naar 9 appartementen (woonfunctie).

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt van 6 mei 2019 tot en met 16 juni 2019 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur bij de Afdeling Strategie, Beleid en Projecten. Ook buiten deze tijden kan de ontwerp-omgevingsvergunning worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder ‘Inwoners’, ‘Bouwen en Wonen’ en vervolgens onder ‘Bekendmakingen’.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op de ontwerp-omgevingsvergunning, gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik, via Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mw. C. Lakerveld via (0348) 55 98 92 of via charlotte.lakerveld@lopik.nl.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van eventueel ontvangen zienswijzen zal een definitief besluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning worden voorbereid. Dit besluit wordt door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik afgegeven.

Overeenkomst

Ingevolge art. 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbesluit, een overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Lopik en de betrokken partijen. Een zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Strategie, Beleid en Projecten op werkdagen van 09.00 uur tot en met 12.00 uur

Naar boven