Rectificatie: Ontwerp projectomgevingsvergunning, ontwerp verklaring van geen bedenkingen en ontwerp hogere grenswaarden appartementengebouw en horeca Stationsplein 13, Zevenaar

Logo Zevenaar

 

Omdat uit bekendmaking in Zevenaar Post niet duidelijk was welk rechtsmiddel openstaat, vervangt deze bekendmaking die van 24 april 2019 over hetzelfde onderwerp:

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij van plan is om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan te verlenen voor de bouw van zes kleine appartementen en een horecafunctie op het perceel Stationsplein 13 te Zevenaar. De gemeenteraad van Zevenaar heeft hiervoor een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven. De geluidsbelasting op de gevels van de appartementen overschrijdt de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB. Het college heeft het voornemen gebruik te maken van de bevoegdheid om hogere grenswaarden vast te stellen.

Inzage

Het ontwerp van de projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Zevenaar liggen met ingang van 2 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV01Stationspl13-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robe-heer.nl/0299/manifest.html. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ligt gelijktijdig met de ontwerp projectomgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen ter inzage.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met de heer G.H. Voerman, tel (0316) 595 295. Belanghebbenden kunnen een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden bij het college van burgemeester en wethouders (zelfde adres).

 

Zevenaar, 1 mei 2019

 

Naar boven