Vaststelling Bestemmingsplan Alblasserdam Vinkenpolderweg 1-3

Logo Alblasserdam

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat de gemeenteraad op 16 april 2019 het “Bestemmingsplan Alblasserdam Vinkenpolderweg 1-3 gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van vier woningen mogelijk.

De wijzigingen betreffen:

het schrappen van artikel 5.3.2. binnenplanse ontheffing voor kappen op bijgebouwen

het aanpassen van artikel 5.2.3. door het toevoegen van een voorwaardelijke verplichting voor het instandhouden van een geluidscherm.

Het bestemmingsplan ligt op basis van artikel 3.9a van de Wet op de ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 2 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken via het telefoonnummer 14078. De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0482.bpvkpoldrwg1en3100-vg01).

Tijdens de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor zover het een aangepaste wijziging betreft, kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van de terinzagelegging beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Alblasserdam, 1 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven