Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2018/2019’

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp op 28 maart 2019 het bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2018/2019’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 2 mei 2019 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.Het bestemmingsplan betreft:

 

  • 1.

    Uitbreiden van een woning (hoofdgebouw) aan de Dakota 5 (Nootdorp)

  • 2.

    Omzetten van bedrijfsbestemming naar een woonbestemming op het perceel Noordeindseweg 8 (Delfgauw)

  • 3.

    Realiseren van een zorgkwekerij op het perceel Rijskade 11 (Pijnacker)

  • 4.

    Vervangen van een vrijstaande woning door een twee-onder-één-kapwoning aan de Vlielandseweg 6-C (Pijnacker)

  • 5.

    Verplaatsen bedrijfswoning Delftsestraatweg 54 (Pijnacker)

  • 6.

    Realisatie Uitrit c.a. Wilgenweg 82A (Oude Leede)

  • 7.

    Uitbreiden van een bedrijfswoning (hoofdgebouw) Zuideindseweg 112

  • 8.

    Snippergroen (Dreeslaan 45, Emmastraat 65, Grevelingen 10 en 35 in Pijnacker en Burgemeester Merkusstraat in Delfgauw)

 

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien de raad wijzigingen bij de vaststelling heeft aangebracht, kan een belanghebbende eveneens beroep instellen. Ongeacht of deze eerder een zienswijze naar voren gebracht heeft.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

 

Pijnacker-Nootdorp, 1 mei 2019

 

drs. J.P.R. Woudstra, secretaris

F. Ravestein, burgemeester

Naar boven