Ontwerpbestemmingsplan 'Partiële herziening Gommerwijk west-west'

Logo Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekent dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Gommerwijk West-West’ gedurende een termijn van zes weken ter inzage ligt.

 

Aanleiding

Vanwege gewijzigde wetgeving dient dit bestemmingsplan te worden aangepast. De aanpassing betreft een toevoeging aan de planregels waarmee geregeld wordt dat bij de uitwerking van het bestemmingsplan rekening wordt gehouden met de actuele en toekomstige woningbehoefte.

 

Ter inzage termijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage met ingang van 2 mei 2019 tot en met 12 juni 2019. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer:

NL.IMRO.0388.BPHGommerwkww-ON01

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het Stadskantoor, Hoogstraat 11, 1601KT Enkhuizen. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-360100 of via www.enkhuizen.

Zienswijzen

Binnen de termijn van de ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Enkhuizen,

Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen.

 

Contact

Voor nadere informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. Eenkoren van de afdeling Ruimte

(telefoon 0228-360100).

 

 

Naar boven