Kennisgeving besluit op m.e.r.-aanmeldingsnotitie

Logo Raalte

Op 4 januari 2019 hebben wij een m.e.r.-aanmeldingsnotitie ontvangen van Dijsselhof Pluimvee V.O.F., voor de locatie gevestigd op het perceel Wijheseweg 41-43 in Broekland.

Het betreft hier een activiteit die betrekking heeft op meer dan 60.000 hennen. In 2 van de 3 stallen voor opfokhennen wordt het stalsystemen gewijzigd.

Geconcludeerd is dat, rekening houdend met de omstandigheden die in bijlage III bij de EEG-richtlijn milieueffect beoordeling zijn aangegeven, voor de voorgenomen activiteit geen sprake is van bijzondere omstandigheden die kunnen leiden tot belangrijke nadelige milieugevolgen.

Wij hebben besloten dat een milieueffectrapport niet noodzakelijk is.

Dit besluit is noodzakelijk in verband met de nog door initiatiefnemer in te dienen aanvraag voor een omgevingsvergunning en wordt aangemerkt als een beslissing ter voorbereiding van een besluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. U kunt uw bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de aanvraag omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De stukken liggen met ingang van 2 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Raalte. Voor het inzien kunt u een afspraak maken bij het KlantContactCentrum, bel hiervoor met 0572-347 799 elke werkdag tijdens openingsuren.

Naar boven