Ontwerp bestemmingsplan Van Teylingenweg 100 in Kamerik, beeldkwaliteitsplan en m.e.r. - beoordelingsbesluit

Logo Woerden

Het plangebied beslaat het perceel Van Teylingenweg 100 in Kamerik. Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van drie extra woningen, naast de bestaande karakteristieke boerderijwoning. Hiervoor is een nieuwe bestemming nodig. De te wijzigen bestemming is “Agrarisch – Landschappelijke waarden”. Naast het bestemmingsplan is ook een beeldkwaliteitsplan opgesteld dat gelijk met het bestemmingsplan ter inzage ligt.

 

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ten behoeve van de toekomstige bouw van in totaal 3 woningen op het perceel Van Teylingenweg 100 in Kamerik geen milieueffectrapport wordt gemaakt en dat dit besluit met bijbehorende stukken ter inzage ligt van 25 april tot en met 5 juni 2019.

 

Uit de bij het besluit behorende aanmeldnotitie m.e.r. beoordeling blijkt dat met realisatie van de drie woningen op het perceel Van Teylingenweg 100 in Kamerik geen belangrijke nadelige milieugevolgen gesignaleerd zijn die een milieueffectrapport  noodzakelijk maken.

 

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit voor het nieuwe bestemmingsplan. Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Een eventuele reactie op dit besluit kunt u wel geven in een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan.

 

Ontwerp bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmings­plan ‘Van Teylingenweg 100 in Kamerik’ met identificatienummer  NL.IMRO.0632.BPvTeylingenweg100-bOW1 en het beeldkwaliteitsplan ter inzage liggen van 25 april tot en met 5 juni 2019.

 

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de ontvangstruimte van het Stadhuis inzien, bezoekadres De Bleek 14 in Woerden. Ook kunt u de stukken vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding

 

Naast het stadhuis en onze website kunt u de stukken vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen onder vermelding van Bestemmingsplan Van Teylingenweg 100 en of Beeldkwaliteitsplan Van Teylingenweg 100 kunt u indien bij:

 

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

 Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lacroix via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

 

Naar boven