Uitgebreide voorbereidingsprocedure Z-HZ_WABO-2018-01781. Verbouwen bestaande bebouwing en nieuwbouw van 12 appartementen Hendrik van Tulderstraat 4 te Tilburg verzonden 18 april 2019.

Logo Tilburg

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning verlenen met de activiteiten:

1. het (ver)bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.10 Wabo opgenomen weigeringsgronden;

 2. het handelen in strijd met regels van de ruimtelijke ordening, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.12 Wabo opgenomen weigeringsgronden;

Het betreft het verbouwen van de bestaande bebouwing en de nieuwbouw van 12 appartementen ten behoeve van de huisvesting, woon- en werkruimten, voor creatieve ondernemers aan de Hendrik van Tulderstraat 4 te Tilburg. De aanvraag is geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2018-01781.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 24 april 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op www.tilburg.nl/omgevingsvergunning.

Naar aanleiding van de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ontvangen.

Tegen de beschikking kan gedurende de hiervoor genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • 2.

    De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • 3.

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. 

    De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven