Gemeente Maastricht, ontwerp-bestemmingsplan “Paviljoen Vrijheidspark”.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Paviljoen Vrijheidspark” met ingang van 26 april 2019 voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld.

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Het “Vrijheidspark” wordt ruimtelijk gevormd door het dubbelplein “Koningsplein-Oranjeplein” in de wijk Wyckerpoort aan de oostzijde van Maastricht. Het plangebied is gelegen in het zuidelijk deel van het park, langs de Groene Loper en tussen de Scharnerweg en de torenflat aan het Oranjeplein.

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Grensmaas 2018’ heeft betrekking op de nieuwbouw van een (horeca)paviljoen.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 26 april tot en met 6 juni 2019 liggen het ontwerp-bestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpPavVrijheidspark-ow01 De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan de gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan de raad, zienswijzen ontwerp-bestemmingsplan “Paviljoen Vrijheidspark”. Het mondeling indienen van zienswijzen kan op dinsdag 4 juni 2019 van 09.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 6 juni 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Maak een afspraak 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. Eugène Smeets, telefoonnummer: 043-3504595 of per email: eugene.smeets@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

 

Maastricht, 25 april 2019

 

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, R.E.C. Kleijnen

De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

 

Naar boven