Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)

Logo Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn aan Waddenwind B.V. twee omgevingsvergunningen te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor:

 

  • 1.

    het wijzigen van vergunde inkoopstations, verplaatsen van inkoopstation bij OPI-11 naar OPI-19 en aanleggen van opstelplaatsen voor Windpark Oostpolder;

  • 2.

    het realiseren van toegangswegen in het windpark zelf en een (tijdelijke) uitrit van N46 voor Windpark Oostpolder tussen de rotonde Kwelderweg/N46 en het viaduct Dijkweg/N46.

 

Inzage

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 25 april 2019 voor een periode van 6 weken ter inzage op:

  • -

    Provinciehuis provincie Groningen, St Jansstraat 4, 9712 JN GRONINGEN,

  • -

    gemeente Het Hogeland, locatie Hoofdstraat-West 1, 9981 AA UITHUIZEN,

  • -

    gemeente Delfzijl, J. van den Kornputplein 10, 9934 EA DELFZIJL.

 

Zienswijzen

Tot en met 5 juni 2019 kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over de ontwerpbesluiten. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten, t.a.v: de heer R. Sieben, Postbus 610, 9700 AP te Groningen  of per e-mail aan oostpolder@provinciegroningen.nl o.v.v. zienswijze omgevingsvergunning Windpark Oostpolder. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met provincie Groningen, St Jansstraat 4, 9712 JN GRONINGEN, telefoonnummer (050) 316 49 11. U kunt hiervoor contact opnemen de heer R. Sieben.

 

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Sieben of mevrouw I. Oosting van de Provincie Groningen, zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven