Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Molenaarsgraaf, Graafdijk-west 25 / Oud-Alblas, Noordzijde 3’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locaties: ten westen van Graafdijk-west 25, Molenaarsgraaf en Noordzijde 3, Oud-Alblas.

Het bestemmingsplan voorziet in de sloop van de woning aan de Noordzijde 3. Ter compensatie wordt een woning met bijgebouw opgericht op het perceel ten westen van Graafdijk-west 25.

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Molenaarsgraaf, Graafdijk-west 25 / Oud-Alblas, Noordzijde 3’ is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf dinsdag 23 april 2019 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatienummer NL.IMRO.1978.BPgraafdijkw25MLN-VO01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie dient te worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Indien u de inspraakreactie mondeling wilt indienen of het bestemmingsplan wilt inzien, dan kunt u daartoe een afspraak maken met de heer R.S. Kip via telefoonnummer 088-7515000.

 

Naar boven