Hatenboer 54 - Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van B&W van Roermond is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van de huidige jachthaven met 40 ligplaatsen op het adres Hatenboer 54, 6041 TN te Roermond, bestaande uit de volgende activiteit(en):

  • -

    Bouwen van een bouwwerk (uitbreiden jachthaven);

  • -

    Handeling in strijd met bestemmingsplan (uitbreiden jachthaven).

De raad van Roermond heeft op 4 april 2019, nummer 4588, besloten dat zij voornemens is om een verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) af te geven voor het afwijken van de beheersverordening “Maas en Maasplassen”. Indien geen zienswijzen worden ingediend tegen dit voornemen, wordt de vvgb geacht definitief te zijn verleend. Worden wél zienswijzen ingediend bij de raad tegen dit voornemen, dan beslist de raad of zij wel of niet bereid is om een vvgb af te geven.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-vvgb met bijbehorende stukken liggen van 24 april 2019 tot en met 4 juni 2019 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7, 6041 TG te Roermond.

Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond.

Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over de ontwerp-vvgb naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond.

U wordt nadrukkelijk verzocht in uw brief (of mail) duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op de ontwerp-omgevingsvergunning of de ontwerp-vvgb. Zienswijzen tegen een ontwerp-vvgb worden behandeld door de gemeenteraad; zienswijzen tegen een ontwerp-omgevingsvergunning door burgemeester en wethouders.

U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer F. Dings, telefoon (0475) 35 93 38.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan in beginsel slechts beroep worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

Naar boven