Definitief projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van 6 trekkershutten op de locatie Beerseweg 5 in Diessen

Logo Hilvarenbeek

Het college van Hilvarenbeek maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3⁰ Wabo afwijkt van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor het realiseren van 6 trekkershutten op de locatie Beerseweg 5 in Diessen.

 

Inzage

Het definitieve besluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf 26 april 2019 tot en met 6 juni 2019 door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na dag publicatie schriftelijk een beroepschrift indienen tegen het besluit. Tevens kan gelijktijdig met of na het instellen van beroep – bij een spoedeisend belang – een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank.

Het beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Vermeld hierbij uw naam, adres, uw gronden en voorzie uw beroepschrift van een handtekening. U kunt geen beroepschrift per e-mail indienen.

 

Hilvarenbeek, donderdag 25 april 2019

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek,

Burgemeester secretaris

De heer H.W.S.M. Nuijten de heer F.M. Jansen

 

Naar boven