ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING, Pluvierenweg 5, gemeente Zeewolde

Logo Zeewolde

Burgemeester en wethouders van Zeewolde maken bekend dat zij van plan zijn voor de op 26 december 2018 ontvangen aanvraag een omgevingsvergunning met toepassing van een projectafwijkingsbesluit op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo, te verlenen.

Deze ontwerp vergunning ziet op het realiseren van een zonnepark (met bijbehorende installaties) op het perceel Pluvierenweg 5 in Zeewolde. De aanvraag heeft dossiernummer 18Z0004337.

U kunt de stukken vanaf 16 januari 2019 tot en met 26 februari 2019 inzien bij de Publiekscentrum Gemeente Zeewolde in het gemeentehuis, tijdens de openingstijden. De volledige aanvraag en overige relevante stukken zijn, gezien de omvang daarvan, uitsluitend bij het publiekscentrum in te zien.

Tijdens deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Om later beroep te kunnen instellen moet u belanghebbende zijn en tijdig een zienswijze over de ontwerpver­gunning hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Naar boven