Ontwerp-bestemmingsplan Herziening Kleine Suzannapolder Sint Annaland

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Herziening Kleine Suzannapolder Sint-Annaland

Plangebied: het gebied gelegen tussen Havenweg, Havendijk, Molendijkseweg, Suzannaweg en Spinnaker te Sint-Annaland.

Aanleiding: Dit bestemmingsplan is een technische herziening dat tot doel heeft om de bouwbepalingen van het bestemmingsplan Kleine Suzannapolder te vereenvoudigen voor hoofdgebouwen en erven van de bestemming Wonen en Wonen-1. De hoogte van de toegelaten bebouwing wordt niet gewijzigd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van 26 april 2019 tot en met 6 juni 2019, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.  

U kunt het ontwerpbestemmingsplan online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.bpklsuzpolderANL-OW02.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

 

Tholen, 25 april 2019

Burgemeester en wethouders van Tholen,

Namens deze:

het hoofd van de afdeling

Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving

S. Westdorp

Naar boven