Ontwerp bestemmingsplan Laan van Westenenk 4-8 en bestemmingsplan Brouwersmolen herziening 1

Logo Apeldoorn

Vanaf 25 april 2019 tot en met 5 juni 2019 liggen de ontwerpen van het bestemmingsplan Laan van Westenenk 4-8 en het bestemmingsplan Brouwersmolen herziening 1 met identificatiecode resp. NL.IMRO.0200.bp1346-ont1 en NL.IMRO.0200.bp1352-ont1 ter inzage. Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Laan van Westenenk 4-8 voorziet in realisering van een sportcampus op het perceel Laan van Westenenk 4-8 en het ontwerpbestemmingsplan ‘Brouwersmolenweg herziening 1, voorziet in een aanpassing van de milieuzonering en geluidzone van het bedrijventerrein Brouwersmolen. Deze aanpassing is nodig om realisering van de sportcampus mogelijk te maken.

De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin de ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen kan iedereen een zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbestemmingsplan Laan van Westenenk 4-8 en ontwerpbestemmingsplan Brouwersmolen herziening 1'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer T. Janssen, tel. (055) 580 5120.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Voor (een deel van) de in deze plannen opgenomen ontwikkelingen is ook een hogere grenswaarde (wegverkeer en industrie) als bedoeld in de Wet geluidhinder vereist. De ontwerpbesluiten tot vaststelling van de hogere grenswaarde liggen tegelijkertijd met de ontwerpbestemmingsplannen ter inzage.

De digitale bestemmingsplannen zijn te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over de bestemmingsplannen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 24 april 2019

Naar boven