Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen bouw bedrijfsruimte met kantoor Loosterweg 7 in Voorhout.

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders van Teylingen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het het bouwen van een bedrijfsruimte voor opslag met kantoor op de locatie (naast) Loosterweg 7 in Voorhout.

Procedure

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de procedure als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3°, van de Wabo. Onderdeel van deze procedure is een door de raad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In de vergadering van 31 januari 2019 heeft de raad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Op de ontwerp-omgevingsvergunning, die daarna ter inzage heeft gelegen, zijn zienswijzen geen ingediend. Hiermee wordt de ontwerpverklaring van geen bedenkingen die de raad heeft afgegeven, definitief. De omgevingsvergunning is verleend op 11 april 2019.

Inzien

De omgevingsvergunning met bijlagen (IMRO-code: NL.IMRO.1525.OMGVGTEY01053-VA01)

Omgevingsvergunning Loosterweg 7, Voorhout en de verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf donderdag 18 april 2019 tot en met woensdag 29 mei 2019 ter inzage in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De digitale versie kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl vindt u een link naar de omgevingsvergunning. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.) 

Beroep

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden vanaf vrijdag 19 april 2019 tot en met woensdag 29 mei 2019 beroep instellen bij de rechtbank te Den Haag, sector bestuursrecht. In principe staat het beroep open voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht over de ontwerp-omgevingsvergunning. Tegen de uitspraak van de rechtbank kan hoger beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voorlopige voorziening

Ook kunnen belanghebbenden – voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben – op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de Voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op donderdag 30 mei 2019, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie Informatie over het bovenstaande kunt u krijgen bij de heer R. van Dorp van Domein Publieksservice of mevrouw L. van der Klaauw van de Domein Ruimte van de werkorganisatie HLTsamen, via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail r.vandorp@hltsamen.nl of l.vanderklaauw@hltsamen.nl.

 

Naar boven