Bekendmaking voornemen onttrekken deel van een weg aan de openbaarheid (Expeditiedreef Bedrijventerrein Pannenhuis II Bemmel)

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat de gemeenteraad op 4 april 2019 besloten heeft een deel van de Expeditiedreef op bedrijventerrein Pannenhuis II aan het openbaar verkeer te onttrekken.

Voor welk gebied?

Een deel van de Expeditiedreef (noordelijk weggedeelte Expeditiedreef oost) op bedrijventerrein Pannenhuis II zoals op de bij het besluit behorende tekening is aangegeven. Dit weggedeelte grenst aan een uit te geven kavel bouwgrond.

Wat is het plan?

Dit weggedeelte wordt bij de uit te geven kavel bouwgrond betrokken om voor het te realiseren gebouw voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte te creëren.

Wat ligt ter inzage?

Het besluit met bijbehorende tekening wordt voor een ieder met ingang van donderdag 18 april 2019 gedurende zes weken (tot en met woensdag 29 mei 2019) ter inzage gelegd.

Waar is dit terug te vinden?

Digitaal via http://www.officielebekendmakingen.nl.

Analoog bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 Bemmel.

Beroepschrift en voorlopige voorziening

Belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, kunnen binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij

de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht. Het adres hiervan is: Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen via de website www.rechtspraak.nl.

Wanneer u per brief een beroepschrift indient, zet u hierin ieder geval het volgende: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep aantekent en de reden van het beroep (motivering). U dient het beroepschrift ook te ondertekenen met uw handtekening.

Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen aan de rechtbank.

Het beroepschrift stopt de werking van het besluit niet. Om de werking van een besluit tijdelijk te stoppen, dus te laten schorsen, is een beslissing van de Voorzieningenrechter nodig. Er moet wel sprake zijn van een spoedeisend belang. Hiervoor moet u dan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland. Het adres hiervan is: Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen via de website www.rechtspraak.nl. Indienen van een verzoek om voorlopige voorziening gebeurt tegelijk met het indienen van het beroepschrift of kort daarna. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen aan de rechtbank. Vul hier de tekst in]

Bemmel, 17 april 2019

Naar boven