Ontwerpbestemmingsplan “Gentiaan; IJssellaan-Afrikalaan ong.”

Logo Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 18 april 2019 tot en met woensdag 28 mei 2019, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Gentiaan; IJssellaan-Afrikalaan ong.” (NL.IMRO.0848.BP201GENTIAAN-ON01) in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Het ontwerpbestemmingsplan “Gentiaan; IJssellaan-Afrikalaan ong.” is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het ontwerpbestemmingsplan “Gentiaan; IJssellaan-Afrikalaan ong.” heeft betrekking op de realisatie van 28 woningen en de inrichting van het openbaar gebied aan de IJssellaan-Afrikalaan-Rijnlaan te Son en Breugel.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Gentiaan; IJssellaan-Afrikalaan ong.”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (telefoonnummer 0499-491491).

 

Naar boven