Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Camping de Helfterkamp

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 18 april 2019 gedurende zes weken inspraak wordt verleend op het voorontwerp bestemmingsplan Camping de Helfterkamp.

Het betreft een aanpassing van het bestemmingsplan Buitengebied en het plan bevat de juridisch-planologische regeling voor een uitbreiding van de camping die gevestigd is aan de Gortelseweg 24 te Vaassen.

 

Ter inzage

U kunt het voorontwerp van het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’Plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plannaam of het plannummer ingeven:NL.IMRO.0232.BG063Gortelseweg24-VOB1, of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG063Gortelseweg24-VOB1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG063Gortelseweg24-VOB1.

 

Reageren?

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het voorontwerp bestemmingsplan op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl , onder ‘Bekendmakingen’ -> ‘Planologie, bouwen en wonen’. Inspraaksuggesties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

 

17 april 2019

Naar boven