Vastgesteld bestemmingsplan Ratumseweg 8 – 10

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 28 maart 2019 het bestemmingsplan “Ratumseweg 8 - 10” heeft vastgesteld. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Ligging en doel

Het plangebied is gelegen aan de Ratumseweg 8-10 in het buitengebied van de gemeente Winterswijk. Het gebied ligt op circa 2 km ten oosten van de kern Winterswijk.

Dit bestemmingsplan maakt splitsing van de woning op het perceel Ratumseweg 8 - 10 mogelijk. Het bestemmingsvlak wordt gedeeltelijk gewijzigd naar wonen.

 

Waar ter inzage

Het vastgestelde plan bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 17 april 2019 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien, via de identificatiecode: NL.IMRO.0294.BP1809BGRATSEWG810-VA01.

 

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van donderdag 18 april 2019 tot en met woensdag 29 mei 2019 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

 

Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

 

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 30 mei 2019. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven