Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ‘Twee-onder-één kap Sloehavenstraat 24 en 26 te Nieuw- en Sint-Joosland’

Logo Middelburg

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van een twee-onder-één kap woning aan de Sloehavenstraat 24 en 26 te Nieuw- en Sint-Joosland.

De vergunning met bijbehorende stukken zijn raadpleegbaar via www.middelburg.nl (onder inwoners / wonen en verbouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure) of via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ (onder plancode NL.IMRO.0687.PBNLKSLO-VGO1) en liggen met ingang van 11 april 2019 gedurende zes weken, tot en met 22 mei 2019, ter inzage bij de vakbalie in het stadskantoor, Kanaalweg 3 te Middelburg.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kan er beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA, Breda door:

een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.11 juncto artikel 3.8 Wro juncto afdeling 3.4 Awb tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht inzake het ontwerpprojectbesluit en/of de ontwerpbouwvergunning;

een belanghebbende tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders heeft aangebracht bij de vaststelling van het projectbesluit ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA, Breda. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij gedurende die termijn naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven