Ontwerpbestemmingsplan “Spijkse Kweldijk 79, Spijk

Logo West Betuwe

Ter inzage ontwerpbestemmingsplan “Spijkse Kweldijk 79”, Spijk.

 

Met ingang van 11 april 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Spijkse Kweldijk 79”,Spijk, met bijbehorende stukken gedurende zes weken (tot en met woensdag 22 mei 2019)

op grond van artikel 3.8, lid 1, Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis te Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen).

 

Toelichting op de stukken.

Het plan betreft het wijzigen van het geldende bestemmingsplan voor het gebruiken van de loods op het perceel met het adres Spijkse Kweldijk 79 te Spijk, voor opslag ten behoeve van de bedrijfsvoering van de naastgelegen internationale groothandel in tropische zeewateraquariumvissen, koralen en verwante producten.

Daarnaast betreft het plan de afsplitsing van de bedrijfswoning op dit perceel naar een reguliere woonbestemming.

 

Aangezien het onderhavige perceel volgens het geldende bestemmingsplan “Kern Spijk” is bestemd voor 'Agrarisch' met de aanduiding ‘paardenhouderij' en de woning op het perceel een bedrijfswoning betreft, is een herziening van het geldende bestemmingsplan voor de voormelde voorgenomen bestemming, noodzakelijk.

 

Raadplegen planstukken.

De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie: NL.IMRO.1960.BpSPISpijkseKwel79-OW01 èn op de website: www.WestBetuwe.nl > inwoner > wonen & bouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in de maak > Ontwerpbestemmingsplan Spijkse Kweldijk 79, Spijk.

 

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt deze dienst via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

 

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m woensdag 22 mei 2019) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de inzagetermijn, een afspraak te maken via het algemene telefoonnummer van onze gemeente: (0345) 72 88 00 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren).

 

Naar boven