Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen West - 9 (Oude Graafseweg 194, bouw 1 woning)’, Nijmegen

Logo Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 24 juli 2018 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor de nieuwbouw van een woonhuis op de locatie Oude Graafseweg 194A te Nijmegen (perceel, kadastraal bekend, gemeente Neerbosch, sectie H, nummer 5409).

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer W.Z18.106865.01

 

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • a.

    het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo)

  • b.

    het maken, hebben of veranderen van een uitweg of het veranderen van het gebruik daarvan (artikel 2.2, lid 1, sub e Wabo)

  • c.

    het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)

Inzage

De definitieve omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt van donderdag 11 april tot en met donderdag 23 mei 2019 ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 751 7700 of stuur met vermelding van het OLO en/of zaaknummer een email naar wabo@odrn.nl.

Tevens is de vergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie van de vergunningverlening in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB11009-VG01

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de verleende vergunning kan van vrijdag 12 april 2019 tot en met donderdag 23 mei 2019 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven