Herstelbesluit bestemmingsplan Hoofddorp Oude Raadhuis

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het besluit met de nadere motivering van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Hoofddorp Oude Raadhuis’ (herstelbesluit) met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdouderaadhrep-C001 wordt gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan

Het plangebied van het herstelbesluit Hoofddorp Oude Raadhuis is gelijk aan het plangebied van het op 25 januari 2018 vastgestelde bestemmingsplan Hoofddorp Oude Raadhuis. Met het herstelbesluit is uitvoering gegeven aan de tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 19 december 2018 nummer 201803354/1/R1 inzake een tegen het bestemmingsplan ingesteld beroep.

 

Inzien

Het herstelbesluit met bijbehorende documenten kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro 

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

Naar boven