Onherroepelijk bestemmingsplan Laan van Erica 50 en omgevingsvergunning De Voorwaarts 750

Logo Apeldoorn

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het besluit:

  • van de raad van de gemeente Apeldoorn van 14 september 2017 waarbij het bestemmingsplan 'Laan van Erica 50' is vastgesteld (met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1282-vas1 ) en

  • van burgemeester en wethouders van Apeldoorn van 19 september 2017, kenmerk D17/01484, waarbij omgevingsvergunning is verleend voor het oprichten van een bouwmarkt annex tuincentrum en drie in- en uitritten op het perceel De Voorwaarts 750 te Apeldoorn,

vernietigd.

Daarbij is bepaald dat de rechtsgevolgen van beide besluiten geheel in stand blijven. Het genoemde bestemmingsplan en de omgevingsvergunning blijven derhalve gelden.

De uitspraak en het bestemmingsplan zoals dat door de gemeenteraad is vastgesteld zijn te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.

Het bestemmingsplan ligt ook bij het Omgevingsloket ter inzage. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 10 april 2019

Naar boven