Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcentrum Kapelle’

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 11 april 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Sportcentrum Kapelle’.

 

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Vroonlandseweg in Kapelle en betreft (gedeeltelijk) de kadastrale percelen sectie P nummers 251, 461, 462, 511, 512, 608 en 613.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het project betreft de nieuwbouw van een sportcentrum. Dit centrum bestaat uit een zwembad, sporthal en gymzaal. De nieuwbouw komt ter vervanging van het huidige sportcentrum “Groene Woud” en gymzaal “Molenvaete”. Gelegen aan de Vroonlandsweg 45 en 140 in Kapelle. De nieuwbouw gaat plaatsvinden op en rond het terrein van het bestaande sportcentrum “Groene Woud”. Verder is het gebied opnieuw planologisch ingedeeld.

 

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens als PDF-bestand te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl. Een volledige digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.sportcentrum-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. De zienswijze zal ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel over vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Uitnodiging bijeenkomst nieuwbouw sportcentrum

Maandag 15 april 2019 vindt er een bijeenkomst plaats over het ontwerp bestemmingsplan Sportcentrum Kapelle. De avond vindt plaats in het gemeentehuis, Kerkplein 1, en begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom tijdens deze avond.

De avond is bedoeld voor (toekomstige) omwonenden en gevestigden rond de projectlocatie.

 

Kapelle, 10 april 2019

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven