RECTIFICATIE Voorontwerpbestemmingsplan Motorcrossterrein De Prikkedam

Logo Ooststellingwerf

Het voorontwerpbestemmingsplan Motorcrossterrein De Prikkedam is na de bekendmaking (op 3 januari 2019) enkele dagen niet volledig op www.ruimtelijkeplannen.nl weergegeven. Bijlagen bij de toelichting ontbraken. Daarom is de volgende rectificatie nodig; de termijn van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan wordt met 13 dagen verschoven. Reacties, die binnen de termijn vanaf 4 januari tot en met 16 januari 2019 zijn binnengekomen, zullen wel worden meegenomen als inspraakreactie.

Ter inzage

U kunt het volledige voorontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPDePrikkedam-VO02) vanaf 17 januari 2019 tot en met 27 februari 2019 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het volledige voorontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0085.BPDePrikkedam-VO02.

Inspraak

In de periode waarin het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kunt schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Inspraak is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Ooststellingwerf en belanghebbenden.

Schriftelijk

Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u indienen door deze te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Neem in uw inspraakreactie het volgende onderwerp en zaaknummer op:

  • onderwerp: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Motorcrossterrein De Prikkedam;

  • zaaknummer 008550811.

Mondeling

Voor het indienen van uw mondelinge inspraakreactie kunt een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving. U kunt ons met de telefoon bereiken op 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven