Besluit op aanvraag omgevingsvergunning, De Pals in Hapert (ten noorden van de A67, nabij de snelweg), bouwen van een windturbinepark bestaande uit vier windturbines voor een periode van 25 jaar en het aanleggen van een weg

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

Locatie:

De Pals in Hapert (ten noorden van de A67, nabij de snelweg)

Omschrijving:

bouwen van een windturbinepark bestaande uit vier windturbines voor een periode van 25 jaar en het aanleggen van een weg

Besluitdatum:

26 februari 2019 (verzonden 4 april 2019)

Zaaknummer:

BLA-2018-1372

Onderdelen:

  • Bouwen

  • Weg aanleggen of veranderen / Uitvoeren van een werk (aanleggen)

  • Afwijken bestemmingsplan

  • Milieu

Procedure:

Uitgebreid, het besluit is wel gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit.

 

Beroep

Binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, kan beroep worden ingesteld. Het beroepschrift moet naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor deze procedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is griffierecht verschuldigd. Burgers hebben de mogelijkheid om dit alles ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl te doen. U moet dan wel over DigiD beschikken.

Indiening van een beroepschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kan alleen worden ingediend als ook beroep is ingesteld.

Naar boven