Omgevingsvergunning

Logo Bergen (L)

Tuinstraat 13

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen L zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van een tuinbouwbedrijf aan de Tuinstraat 13 te 5856 CG Wellerlooi. Aanleiding is de aanvraag omgevingsvergunning voor uitbreiding van dit bedrijf.

Deze bekendmaking is ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Burgemeester en wethouders zullen de vergunning verlenen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo. Het IDN van deze vergunning is NL.IMRO.0893.OV18004TU13TUI-ON01

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen voor een ieder van 11 april 2019 tot en met 22 mei 2019 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken zonder afspraak inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt de stukken ook inzien op www.bergen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij de gemeente Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Naar boven