Ontwerp bestemmingsplan ‘De Boslaantjes, Waalre Noord’

Logo Waalre

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘De Boslaantjes, Waalre Noord’ (NL.IMRO.0866.BP00189-0201). 

Het betreft een bestemmingsplan voor de woningbouwlocatie Heistraat Zuid fase 1, onderdeel van de ontwikkeling van het nieuwe woongebied Waalre Noord. Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 65 woningen mogelijk.  

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage van 11 april 2019 tot en met 22 mei 2019. U kunt het ontwerp bestemmingsplan gedurende de hierboven genoemde termijn inzien bij de receptie van het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 10 april 2019

Naar boven