Ontwerpbestemmingsplan Parkeren

Logo Heiloo

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Parkeren in procedure wordt gebracht.

Inhoud bestemmingsplan

Per 1 juli 2018 zijn de stedenbouwkundige bepalingen van de Bouwverordening met daarin onder andere de toetsingsgrond voor het parkeren komen te vervallen. Met het in procedure brengen van het onderhavige bestemmingsplan Parkeren wordt het aspect ‘parkeren’ planologisch gewaarborgd. Het onderhavige bestemmingsplan geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Heiloo.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 11 april 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.BPParkeren-0301. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Heiloo, Raadhuisplein 1 te Heiloo en in de openbare Bibliotheek, Westerweg 250.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Heiloo, postbus 1, 1850 AA, Heiloo onder vermelding van Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parkeren. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mark Groot van het Team Plannen en Projecten, domein Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 088-909 7824 of via e-mail MarkGroot@debuch.nl.

 

Heiloo, 10 april 2019

Naar boven