Bestemmingsplan 'Iendrachtsingel 2 Opeinde'

Logo Smallingerland

 

Het bestemmingsplan 'Iendrachtsingel 2 Opeinde' is op 26 maart 2019 door de gemeenteraad vastgesteld.

Doel van het plan

De huisarts in Opeinde heeft met een tijdelijke omgevingsvergunning een tijdelijk gebouw geplaatst op het perceel Iendrachtsingel 2 wat in gebruik is als praktijk. Nu is het zover dat het perceel een definitieve invulling krijgt. Dit bestemmingsplan maakt het juridisch mogelijk dat op het perceel een praktijk met medische functies wordt gebouwd. De bestemming is gewijzigd naar Maatschappelijk-1.

 

Bekijken

Het bestemmingsplan ligt ter inzage:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BP2018DPN011-0401.

Reageren

Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen de beroepstermijn van vrijdag 5 april tot en met donderdag 16 mei 2019 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

 

U kunt alleen beroep instellen als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te brengen.

In werking treden

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn.

 

Naar boven