Ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerp omgevingsvergunning 'Achterweg-Zuid 59, Lisse' ter inzage

Logo Lisse

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a, onder 3˚ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor ‘het afwijken van het gebruik en het bouwen van diverse opstallen voor het hobbymatig houden van paarden aan de Achterweg-Zuid 59 te Lisse ter inzage ligt.

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Op 28 maart 2019 heeft de gemeenteraad een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven zoals bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo, voor het afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen vanaf 4 april ter inzage voor een periode van 6 weken, e.e.a. conform art 3.10 Wabo.

Plangebied

Het plangebied betreft de percelen kadastraal bekend als Lisse, sectie B, nummers 3462 en 3463.

Inhoud plan

De aanvraag betreft een wijziging van het gebruik van de gronden en opstallen (waaronder een deel van de bestaande bedrijfshal ten behoeve van 3 ligboxen) op de percelen B 3462 en B 3463, en het bouwen van een paardenbak, paardenstal met 4 ligboxen, een tuinhuisje, 4 paddocks, een overkapping, een mestopslag en een koetsopslag.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met ruimtelijke onderbouwing liggen vanaf donderdag 04 april 2019 tot en met woensdag 15 mei 2019 ter inzage.

Inzien

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen inzien op het Gemeentehuis van Lisse. De digitale versie van de ontwerp vergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.lisse.nl onder– ‘Vergunningen’ - ‘Bouwen en Wonen’ – ‘Bestemmingsplannen’– ‘ontwerp vergunning Achterweg-Zuid 59’ vindt u een link naar de bestanden.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

Zienswijze tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen dienen gericht te worden aan de Gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

Zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse.

Openbaar

Als u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met dhr. Saarloos en dhr. Koek via 14 0252 of via de e-mail: omgevingsvergunningen@hltsamen.nl.

 

Naar boven