Kennisgeving bestemmingsplan ‘Blaricummermeent Werkdorp, 1e herziening F en G’

Logo Blaricum

 

Burgemeester en Wethouders van Blaricum maken bekend dat het bestemmingsplan ‘‘Blaricummermeent Werkdorp, 1e herziening F en G’’ (NL.IMRO.0376.BPmeentpartFenG-Va01) vanaf vrijdag 5 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud bestemmingsplan

De herziening voorziet in een aantal wijzigingen van het bestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp, actualisatie F en G. Het betreft het toestaan van e-commerce en ondergeschikte detailhandel op het bedrijventerrein, een wijziging van de lijst met bedrijfsactiviteiten en een aanpassing van een wijzigingsbevoegdheid. Voor een compleet beeld wordt verwezen naar de toelichting bij het bestemmingsplan.

 

Inzage

Het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 5 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. De balie werkt uitsluitend op afspraak. Ook kunt u het bestemmingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage door:

- een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad;

- een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen;

- een belanghebbende die het niet eens is met de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden, indien er sprake is van onverwijlde spoed. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA,’s-Gravenhage.

 

In werking treding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort tot het moment waarop op het verzoek is beslist.

 

Naar boven