Verleende omgevingsvergunning, Wagenweg 1, Katwoude

Logo Waterland

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor het plaatsen van een steiger conform de aanvraag om omgevingsvergunning d.d. 14 juli 2016 met zaaknummer Z-2016-176 op de locatie Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude.

 

Omdat de aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan alleen medewerking worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 ,eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo.

 

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie zes weken ter inzage en het besluit is digitaal te raadplegen via www.overheid.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0852.PBLGKAwagenweg1019-va01

 

Beroep

Tegen het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Holland. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

1. een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

2. een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze

tegen de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren te brengen.

 

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

 

Inwerkingtreding omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. Indien binnen de beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven