Verkeersbesluit

Logo Waalre

Openbare Ruimte 2019-07

Overwegingen ten aanzien van het besluit

- het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre op 28 januari 1992 toewijzingscriteria hebben vastgesteld die worden gehanteerd bij de beoordeling van de aanvraag voor een gehandicaptenparkeerplaats;

- uit tellingen is gebleken dat de aanvragers binnen reele aanvaardbare loopafstand, niet de beschikking hebben over adequate parkeervoorzieningen;

- meerdere gehandicapten aanwezig moeten zijn bij de Markt in Waalre;

- de gehandicaptenparkeerplaatsen aangelegd worden voor algemeen gebruik.

BESLUIT

Tot het aanleggen van 3 algemene gehandicaptenparkeerplaatsen nabij Markt 22 te Waalre, middels plaatsing van bord/tegel E06 RVV 1990, conform bijbehorende tekening.

Waalre, 2 april 2019

Burgemeester en wethouders

Namens deze,

De heer J.P.J. Thomassen

Verkeersdeskundige

Mededelingen

Politie gaat akkoord met het bovengenoemde besluit.

Voor het inzien van het verkeersbesluit met bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer 040-2282500.

Bezwaar- of beroepsclausule

Binnen 6 weken kunt u tegen dit besluit een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Waalre. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant. In het geval u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 90125, 5200 MA, 's-Hertogenbosch.

Naar boven