Vaststelling 'Reparatie Beheersverordening Papendrecht'

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de 'Reparatie Beheersverordening Papendrecht' met nummer NL.IMRO.0590.BVOReparatie19-3001 op 28 maart 2019 door de gemeenteraad is vastgesteld.

In deze beheersverordening zijn de onderdelen die verkeerd zijn opgenomen in de Beheersverordening Papendrecht gerepareerd. De beheersverordening bestaat uit een verbeelding van het plangebied, regels en een toelichting. Qua vormgeving is een beheersverordening vergelijkbaar met een bestemmingsplan. Een beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk. Omdat het slechts om reparatie van een bestaande beheersverordening gaat, is geen inspraakmogelijkheid geboden.

De beheersverordening ligt vanaf 4 april 2019 tot en met 15 mei 2018 ter inzage in het gemeentehuis. De stukken kunnen tijdens openingstijden op de leestafel op de entresol (dit is de verdieping bovenaan de eerste trap) van het gemeentehuis (Markt 22, Papendrecht) worden ingezien. De stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien. Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen beroep worden ingesteld.

Naar boven